Φυλορροεί ο Παναθηναϊκός, έχασε ήδη 5 παίκτριες και τον Καμπερίδη!

Ο Παναθηναϊκός των 23 πρωταθλημάτων έχασε ήδη 5 παίκτριες και τον προπονητή του και βρίσκεται στη χειρότερη φάση της ιστορίας του, αφού μαίνεται εμφύλιος στο στρατόπεδο του τριφυλλιού ...

Φυλορροεί ο Παναθηναϊκός, έχασε ήδη 5 παίκτριες και τον Καμπερίδη!

Στην Ελβετία και στη Λουγκάνο θα συνεχίσει την καριέρα της η Παναγιώτα Διώτη, η οποία φέτος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Η Ελληνίδα ακραία κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Ουγγαρία και Γαλλία.

Eίναι η πέμπτη βασική παίκτρια του τρένου της μεγάλης φυγής του Πααθηναϊκού, που φυλορροεί. Τη μεγαλύτερη “λεηλασία” έκανε ο ΠΑΟΚ που πήρε τη πασαδόρο Όλγα Βεργίδου, την ακραία Μόνικα Πότοκαρ και την κεντρική Άννα Καλαντάτζε. Ο Ολυμπιακός απέκτησε την κεντρική Ιλιόνη Κελεσίδη.

Οι μοναδικές βασικές παίκτριες που έμειναν στον Παναθηναϊκό είναι η Σοφία Κοσμά, η Μαρία Οικονομίδου, αλλά κι αυτές ψάχνουν να βρουν ομάδα, αλλά και η Πένυ Ρόγκα, η παίκτρια-σύμβολο του "τριφυλλιού" ψάχνει νέα στέγη, ενώ ο κώουτς Κυριάκος Καμπερίδης συμφώνησε με τον Παφιακό. Με την ομάδα της Πάφου εξάλλου είχε γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Κι όλα αυτά , ενώ πλησίαζε στο τέλος της η περίοδος εξυγίανσης και με τη συνδρομή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα επέστρεφε στη διεκδίκηση τίτλων με την απόκτηση 3 ξένων(πέρυσι έπαιζε με μια ξένη).

Ο Κυριάκος Καμπερίδης έκανε σπουδαία δουλειά τα δυο τελευταία χρόνια, πήρε παίκτριες που δεν ήταν στον αφρό του ελληνικού βόλεϊ και είδε στα ... μάτια τον Ολυμπιακό, έστω και μια ξένη. Να είστε σίγουροι ότι οι περισσότερες παίκτριες που έκαναν σπουδαία χρονιά πέρυσι στον Παναθηναϊκό, δεν θα έχουν φέτος ανάλογη απόδοση.

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε τροχιά τίτλων(23 πρωταθλήματα), ο εμφύλιος που σπαράσσει το κλαμπ βάζει φρένο στην ανοδική πορεία του και ουδείς γνωρίζει το μέλλον του τμήματος βόλεϊ γυναικών, που δεν το έβαλε υπό τη σκέψη του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όταν προανήγγειλε την αποχώρηση του και την ενίσχυση μόνο του τμήματος ανδρών. Πόσο μάλλον τώρα που αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα...