ΑΕΚ: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με την Έλενα Κουντουρά

Η Έλενα Κουντουρά θα είναι η βασική πασαδόρος της ΑΕΚ και τη σεζόν 2020-21, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της με την «Ένωση».

ΑΕΚ: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με την Έλενα Κουντουρά

Στην Έλενα Κουντουρά εμπιστεύτηκε τη θέση της βασικής πασαδόρου της ομάδας η ΑΕΚ και για τη σεζόν 2020-21, η οποία θα βρει την «Ένωση» ξανά στην κορυφαία κατηγορία γυναικών στην Ελλάδα, τη Volley League.

Ο σύλλογος επέκτεινε τη συνεργασία του με τη διεθνή πασαδόρο για έναν ακόμη χρόνο, αναφέροντας σχετικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Μετά από μία σεζόν όπου η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της ανόδου και μάλιστα ως πρωταθλήτρια στη Volley League, η διοίκηση του συλλόγου ήδη χτίζει την επόμενη μέρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Έλενα Κουντουρά, η οποία θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η διεθνής 28χρονη (3/5/1992) πασαδόρος, ύψους 1,91 μ., βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και παλαίμαχο άσο της μπασκετικής ΑΕΚ, Μιχάλη Κακιούζη, για να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο. Εκεί τους υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, και ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης».