Τέλος ο Κοβάτσεβιτς από τον Ολυμπιακό!

Χωρίζουν οι δρόμοι της  ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σπύρος Σαραντίτης πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Τέλος ο Κοβάτσεβιτς από τον Ολυμπιακό!

Χωρίζουν οι δρόμοι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σπύρος Σαραντίτης πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Ύστερα από πέντε επιτυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό που ήταν γεμάτα από πρωταθλήματα και κύπελλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το «διαζύγιο» της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με τον πετυχημένο τεχνικό.

Ο άξιος Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με 3 ήττες σε 5 χρόνια! Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Tο εκπληκτικό είναι ότι σε 5 χρόνια, έχασε μόλις 3 φορές, μια στη Νάξο από τον Πανναξιακό με 3-2, χωρίς ακραίες στη σύνθεση του(ήταν τραυματίες) την περίοδο 2015-16 στη Νάξο, μια την επόμενη περίοδο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 3-2 στη Σαντορίνη από τον ΑΟ Θήρας και μια πέρυσι στην πρεμιέρα με 3-2 από τον Άρη, τη μοναδική ήττα του στο Ρέντη. Δύο χρονιές, φέτος και το 2017-18 ήταν αήττητος.

Στη Ζελέσνιτσαρ ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς


Στην Ευρώπη είχε 30 νίκες-7 ήττες, 2 τελικούς, ένα τρόπαιο και δυο αποκλεισμούς στο χρυσό σετ, από τη μετέπειτα τροπαιούχο CSM. Boυκουρεστίου και από τη Βολερό, ενώ φέτος έφτασε στην τετράδα του Τσάλεντζ Καπ.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι βοηθός προπονητή στη Σερβία, με χρυσό σε ευρωπαϊκό, παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν προκάλεσε πρόβλημα στη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Σπύρος Σαραντίτης, ο οποίος είναι χρόνια στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού και ήταν βοηθός του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, αλλά και του Γιάννη Νικολάκη, υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού

Βοηθός του Σαραντίτη, θα είναι ο -μεταξύ άλλων και στατιστικολόγος- Γιώργος Σομπόνης, που ήταν πέρυσι στον πάγκο της Σαντορίνης, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από την Εθνική Ανδρών και τη Γυναικών.