Χίπε: «Ο κόσμος είναι στο pause, θέλω να πατήσω το play»

Η Σάσκια Χίπε μίλησε για τη θητεία της στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό

Χίπε: «Ο κόσμος είναι στο pause, θέλω να πατήσω το play»

Να μην ολοκληρωθεί η σεζόν λόγω του κορονοϊού τόνισε με δηλώσεις της σε ξένο Μέσο η Σάσκια Χίπε.

Μάλιστα η παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη ζωή της στην Ελλάδα και στο πως αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την αγάπη της για την Ελλάδα: «Είμαι ακόμα στην Ελλάδα. Μετά την τέταρτη χρονιά, αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου. Εκτός από την οικογένειά μου, δεν μου λείπει τίποτα άλλο. Ελπίζω ακόμα ότι θα ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσουμε τη σεζόν. Θα είναι πολύ καλό για εμάς να τελειώσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για την καραντίνα: «Είμαστε αναγκασμένοι να μειώσουμε στο ελάχιστο τις εξόδους μας, για τα πιο απαραίτητα. Πρέπει να γράψουμε ένα μήνυμα με το λόγο για τον οποίο βγαίνουμε έξω σε περίπτωση που η αστυνομία μας σταματήσει στο δρόμο».

Για την προπόνηση της: «Προπονούμαι μόνη μου στο σπίτι. Μου αρέσει να παρακολουθώ τα προγράμματα LesMills. Πάντα τα κάνω το καλοκαίρι και τώρα ανακάλυψα ότι μπορώ να τα βρω και σε απευθείας σύνδεση. Έτσι μπορώ να ενοχλήσω τους γείτονές μου τώρα (γέλια)».

Για την πορεία της χρονιάς: «Θα ήμουν πολύ απογοητευμένη αν δεν συνεχιστεί η χρονιά. Όπως είπα, κάναμε σπουδαία σεζόν γενικά. Αισθάνομαι ότι ο κόσμος τώρα είναι στο pause. Για μένα είναι λογικό να θέλω να πατήσω το «play» και όχι το «forward».

Για την θέση της στην Εθνική Γερμανίας: «Νομίζω ότι η εθνική μας ομάδα έχει ήδη πολύ δυνατές παίκτριες και μαζί χτίζουν το καλό μέλλον. Νομίζω ότι δεν τους λείπω τόσο πολύ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Ξέρω ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή και οι όποιες σκέψεις για το μέλλον, δεν είναι δείχνουν ωραίες. Αυτή η κατάσταση δείχνει ότι θα πρέπει να ζούμε τη στιγμή. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί, πώς μπορούμε να προβλέψουμε τι θα ακολουθήσει; Είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο τώρα. Αυτή η πανδημία θα μας βοηθήσει να τα βρούμε περισσότερο με τον εαυτό μας. Να πάρουμε ανάσα στη φύση και οι άνθρωποι να εκτιμήσουν τα μικρά πράγματα περισσότερο. Αν αυτά τα βρούμε θα έχουμε πετύχει μια τεράστια νίκη! Τώρα, έχουμε χρόνο να κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε. Ας εργαστούμε με τον εαυτό μας και ας δοκιμάσουμε νέες μεθόδους. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους και μια μεγάλη επιλογή την ίδια στιγμή!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας