Οικονομίδου για το 13-15: «Αν δεν υπάρχει καθαρή εικόνα, δίνεται επανάληψη»

Η Μαρία Οικονομίδου αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού. Δήλωσε πως η ήττα της ομάδας της δεν ήταν καθαρά αγωνιστική και αναφέρθηκε στον τελευταίο πόντο.

Οικονομίδου για το 13-15: «Αν δεν υπάρχει καθαρή εικόνα, δίνεται επανάληψη»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 3-2 σετ, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν αμφιβολίες για το αν η μπάλα ήταν άουτ, με αποτέλεσμα να πάρουν τον κρίσιμο πόντο οι "ερυθρόλευκες" και η Μαρία Οικονομίδου πήρε θέση για το θέμα.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Οι διαιτητές χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό»

Συγκεκριμένα, η διαγώνια του Παναθηναϊκού σχολίασε τα εξής μιλώντας στην κάμερα του ΑΡΤ: «Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε πολύ συγκεκριμένες φάσεις στα τελειώματα των σετ, σε κάποια λάθη που έγιναν σε φάσεις που δεν έπρεπε να γίνουν. Γνωρίζουμε ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά. Από εκεί και πέρα δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι βασίστηκε και σε άλλα πράγματα η ήττα της ομάδας μου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3: Η μπάλα ήταν καθαρά άουτ στην τελευταία φάση!

Οι απόψεις διίστανται για την τελευταία φάση. Κάποιοι λένε ότι ήταν μέσα κάποιοι ότι δεν ήταν, δεν υπάρχει καθαρή εικόνα στο VAR, δεν μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται. Εγώ θεωρώ ότι σε αυτές τις φάσεις αν δεν υπάρχει καθαρή εικόνα δίνεται επανάληψη σε έναν αγώνα που κρίνονται τα πάντα, σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Δεν κρίνεται πάντα το παιχνίδι από έναν πόντο και ούτε μπορεί ο διαιτητής να κρίνει από μόνος του ένα παιχνίδι αλλά κάποια λάθη θεωρούνται πολύ πιο σημαντικά από κάποια άλλα».

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, αν το βίντεο ρέφερι δεν μπορεί να διαφωτίσει, μετράει η απόφαση του διαιτητή, που ήταν σύμφωνη με την υπόδειξη του επόπτη. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση"ως μη γενόμενη φάση", δεν επαναλαμβάνεται σε καμία περίπτωση σε μέσα-έξω και ουδείς συμβουλεύεται την τηλεόραση. Οι κανονισμοί είναι σαφείς.