Volley League γυναικών: Live Streaming: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3 (23-25, 15-25, 29-27, 25-27)

Δείτε με εικόνα και ήχο το πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (17.30), μετά την υπόθεση υποβιβασμού από την ΕΕΑ, για το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών

Volley League γυναικών: Live Streaming: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3 (23-25, 15-25, 29-27, 25-27)

Μετά την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, χάρη στις δυο νίκες με 3-1 κόντρα στη Γένισεϊ η προσοχή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στρέφεται και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις.

Volley League γυναικών: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3: Με δώρα Μάσεκ, Χαντάβα και αιχμές Χίπε-Ζακχαίου

-Την πρώτη του επίσημη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γυναικείο βόλεϊ θα δώσει ο ΠΑΟΚ.

-Ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς.

-Η ομάδα του Μίχαλ Μάσεκ είναι αήττητη στον Β' γύρο του πρωταθλήματος.

-Πριν από την έναρξη του αγώνα θα βραβευτεί η Εύα Χαντάβα, ως η MVP της 12ης αγωνιστικής. -

-Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. -Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από την πρόκριση στην οκτάδα του Challenge Cup.

-Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 σετ.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ., Επόπτες: Σταυρίδης, Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ..

Οι «ερυθρόλευκες» δοκιμάζονται στο Κλειστό της Μίκρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (8/2) στις 17:30 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ακολουθεί το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την Τρίτη (11/2) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου που θα κρίνει την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε: «Είναι ένα ακόμα ντέρμπι σε δύσκολο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν ξεκίνησε να παίζει καλύτερα και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Η Άνα Ζιβογίνοβιτς ανέφερε τα εξής: «Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια σε σύντομο διάστημα. Μετά την πρόκριση κόντρα στη Γένισεϊ , η προσοχή μας είναι στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς σκεφτόμαστε τη δική μας απόδοση και το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένα καλό ματς και είμαστε έτοιμες να παίξουμε με καρδιά και να δώσουμε το μάξιμουμ για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε με τη νίκη».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μιχάλ Μάσεκ, τόνισε: "Το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού είναι ξεχωριστό. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να αγωνιστούμε καλά, με σκοπό τη νίκη και τους τρεις πόντους. Εδώ και κάποιες μέρες η προετοιμασία της ομάδας γίνεται με έμφαση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα στις δυο ομάδες. Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν στο γήπεδο. Για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, τα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερης σημασίας. Η "καυτή", σε αθλητικά πλαίσια, ατμόσφαιρα θα μας βοηθήσει να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα....οπότε τους περιμένουμε. Τους χρειαζόμαστε!".