Τι λέει η ΕΡΤ για την απουσία της από τα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Η ΕΡΤ τοποθετήθηκε για την απουσία της από τα ματς πόλο και βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Τι λέει η ΕΡΤ για την απουσία της από τα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μετά την απουσία της ΕΡΤ από το ματς πόλο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το κρατικό κανάλι θα απουσιάσει και από το ντέρμπι βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Χωρίς ΕΡΤ και το ντέρμπι βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Η ΕΡΤ λοιπόν σε συννενόηση με την Ομοσπονδία αποφάσισαν να μη μεταδοθεί το ματς πόλο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός γιατί θα ήταν ... πολλά με λίγα και θα αποτελούσε δυσφήμιση του αθλήματος.

Όσον αφορά το ντέρμπι βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, η ΕΡΤ ζήτησε να πάει το ματς της Κυριακής από τις 5μμ στις 7.30 μμ, κάτι που δεν αποδέχθηκε ο πρωταθλητής, φοβούμενος την απουσία φιλάθλων επειδή εκείνη την ώρα παίζουν στο ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Θέμα υπάρχει και με τα επερχόμενα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στο ντέρμπι Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών ζήτησαν να πάει το ματς την Τρίτη, αντί της Τετάρτης και περιμένουν απάντηση, όπως και για τους τελικούς Λιγκ βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Η ΕΡΤ ξεκαθαρίζει ότι υπάρχουν στο πρόγραμμα αγώνες Σούπερ Λιγκ και Μπάσκετ Λιγκ, γιατί προηγούνται και γι αυτό πρέπει να υπάρξει ευελιξία στις ομάδες και στις ομοσπονδίες, προκειμένου να χωρέσουν και τα ματς βόλεϊ, πόλο, στο ένα αθλητικό κανάλι που έχουν(η ΕΡΤ 3 έχει το δικό της πρόγραμμα)