Χωρίς ΕΡΤ και το ντέρμπι βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μετά την απουσία της ΕΡΤ από το ματς πόλο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το κρατικό κανάλι θα απουσιάσει και από το ντέρμπι βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Χωρίς ΕΡΤ και το ντέρμπι βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη», ξεχωρίζει στο πρόγραμμα (Κυριακή, 17.00) της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών ενω οι δύο σύλλογοι θα τα ξαναπουν σε 10 μέρες στον Αγ. Θωμά, σε ματς νοκ άουτ για το Κύπελλο(12/2).

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη με Παναθηναϊκό

Η ΕΡΤ ως τώρα έδειξε από τα κανάλια της μόνο τη συνάντηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, παρότι το εφετινό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών είναι το πιο ενδιαφέρον όλων των εποχών με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ , ΑΟ Θήρας να διεκδικούν τον τίτλο και τους Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, Άρη την είσοδο στην τετράδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΡΤ ζήτησε από τον Ολυμπιακό να αρχίσει το ματς στις 7.30 μμ , κάτι που δεν αποδέχθηκε ο πρωταθλητής, φοβούμενος την απουσία φιλάθλων επειδή εκείνη την ώρα παίζουν στο ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Το ματς δεν θα μεταδοθεί ούτε σε Live Streaming, παρότι κάτι ανάλογο γίνεται σε ματς ήσσονος σημασίας. Με συνυπεύθυνους ΕΡΤ, ΕΟΠΕ, Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι θα στερηθούν μια τηλεοπτική μετάδοση σε ντέρμπι αιωνίων...



Μ. Μερκούρη 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

-Δύο χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη» για το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

-Τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2016-2017 για την 7η αγωνιστική, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 3-2 σετ.
-Στο παιχνίδι του Α' γύρου στο Μαρούσι ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 σετ.
-Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι η μόνη που δεν έχει ηττηθεί φέτος. Έχει 36 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον 2ο ΑΟ Θήρας.

-Ο Παναθηναϊκός την 13η αγωνιστική νίκησε τον Ηλυσιακό με 3-2 σετ.
-Το «τριφύλλι» έχει 30 βαθμούς και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας.
-Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Τόλιος, Γραμματεία: Καλιμνίου.