Mία Ιταλίδα στο Μαρκόπουλο: Το «μπαμ» με Μουτσιόλα

Το Μαρκόπουλο προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, καθώς απέκτησε την Ιταλίδα πασαδόρο, Βαλέρια Μουτσιόλα.

 Mία Ιταλίδα στο Μαρκόπουλο: Το «μπαμ» με Μουτσιόλα

Την ανακοίνωση της Βαλέρια Μουτσιόλα ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο, το οποίο απέκτησε την Ιταλίδα πασαδόρο για το υπόλοιπο της σεζόν. Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των Γυναικών την Ιταλίδα Valeria Mucciola (1994). Η 25χρονη Πασαδόρος με ύψος 1,74, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ιταλίας (Ορβιέντο (2018-2019), Μαρσάλα (2017-18), Κάλιαρι (2016-17), Απρίλα (2015-16), Σάντα Τερέζα (2013-14), Καλάμπρια (2011-13), ενώ υπήρξε συμπαίκτρια της Λίτσας Μερτέκη στη Sigel Marsala.

Τα πρώτα λόγια της Valeria, ως αθλήτριας του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής:

«Με εμπειρία στα ιταλικά πρωταθλήματα, αποφάσισα να αγωνιστώ στο εξωτερικό και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω πειστεί πως έκανα την τέλεια επιλογή και είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος μίας τόσο ιστορικής ομάδας».


Σε ότι αφορά στο κλίμα της νέας της ομάδας, τον προπονητή και τις συμπαίκτριές της, η Valeria είπε:

«Γνωρίζω ήδη τον προπονητή τον οποίο σέβομαι απεριόριστα και αυτό ήταν ένας λόγος να μη διστάσω να αποδεχθώ τα πρόταση της Διοίκησης του ΑΟΜ. Όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκαν άψογα από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να αισθανθώ σαν το σπίτι μου από την πρώτη προπόνηση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει αυτή η ομάδα τους στόχους της».