Ώρα στέψης... 19:00 - Ιστορικό τρεμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Με νίκη επί του Άρη θα πανηγυρίσουν ότι δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Ώρα στέψης... 19:00 - Ιστορικό τρεμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Με τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Volleyleague να βρίσκεται στο 2-0, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Άρη και θέλει να κάνει το 3-0 και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα, στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV.. Ο Ολυμπιακός θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει ένα ιστορικό τρεμπλ, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία ελληνική ομάδα, γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε έτοιμες, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα μας και να πανηγυρίσουμε το πρώτο και ιστορικό τρεμπλ για την ομάδα μας και για το ελληνικό βόλεϊ γυναικών. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς και για τον Ολυμπιακό που για ακόμα μια φορά γράφει ιστορία. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας που τόσο μας έχει στηρίξει για ακόμα μια σεζόν. Περιμένουμε αύριο να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας