Στην Ηλιούπολη για το «6Χ6»

Συνέχεια στο σερί της θέλει να δώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία με νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη το προσεχές Σάββατο (23/11), θα φτάσει τις 6 σερί νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα. 

Στην Ηλιούπολη για το «6Χ6»

Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Challenge Cup, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζονται το Σάββατο (23/11, 18:00) με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκες» στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, μετά το νικηφόρο πέρασμα από του Ζωγράφου, κόντρα στον Ηλυσιακό, θέλουν να πανηγυρίσουν την νίκη τους στη διοργάνωση. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, αφορούν τις απουσίες των τραυματιών, Κατερίνας Γιώτα, Άνα Ζιβογίνοβιτς και Παναγιώτας Ξανθοπούλου.

Αλεξία Καλανταρίδου: «Κατακτώντας τις δυο νίκες στην Ευρώπη επί του Πορφύρα, κάναμε το πρώτο μας βήμα στο Challenge Cup. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό αλλά πλέον κοιτάμε τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της Ηλιούπολης. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και διάθεση ώστε να πάρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».