Αποκάλυψη - Πέταξαν μπουκάλι σε αστυνομικό, χυδαία συνθήματα κατά της Γιώτα

Χυδαία συνθήματα κατά της Κατερίνας Γιώτα, αντεγκλήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού με αστυνομικό, και φτυσιές σε παίκτριες του Ολυμπιακού κατέγραψαν οι διαιτητές του ντέρμπι της volley league γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αποκάλυψη - Πέταξαν μπουκάλι σε αστυνομικό, χυδαία συνθήματα κατά της Γιώτα

Τα επεισόδια δεν έλειψαν όπως σας ενημέρωσε από το βράδυ του Σαββάτου το fosonline.gr, αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν επίθεση σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο με δύο σπασμένα δόντια.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατά Ολυμπιακού και Αστυνομίας

Αυτό συνέβη έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά και όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο οποίος διεκόπη τρεις φορές εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης έχουν καταγράψει τα πάντα στο φύλλο αγώνα. Σύμφωνα με αυτό, «οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν ότι μπροστά από τις κερκίδες τους υπήρχε ένας αστυνομικός της ασφάλειας και άρχισαν να τον προκαλούν πετώντας του μπουκάλια».

Χυδαίο πανό, ύβρεις, φτυσιές, διακοπές και ρίψεις μπουκαλιών (pics)

Στη συνέχεια ο ίδιος αντέδρασε με χειρονομίες και το πράγμα δεν άργησε να ξεφύγει.

Το Φ.Α. αναφέρει:

«Αυτός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δεχτεί 10 μπουκάλια με νερό και 2 μπουκάλια προς την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διακόπηκε για 8 λεπτά και ύστερα από συστάσεις από τα μεγάφωνα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναγράφονται τα αισχρά συνθήματα κατά της παίκτριας του Ολυμπιακού, Κατερίνας Γιώτα, την οποία οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «στόλιζαν» εν χορώ με βαρείς χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την προσωπικότητα της αθλήτριας. «Γ... το σπίτι και τη μάνα, Γιώτα που...α, Γιώτα ζούμε σε τσόντα να σε δούμε». Ακολούθησαν συνθήματα για την Χριστοδούλου, την οποία οι οπαδοί έφτυσαν όταν επιχείρησε να κάνει σερβίς με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.

«Στο 4-3 του 3ου σετ φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού έφτυναν την παίκτρια του Ολυμπιακού Χριστοδούλου Στέλλα που ετοιμαζόταν να κάνει σερβίς. Ο 1ος διαιτητής κατέβηκε από τη σκάλα. Το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα που προειδοποιούσαν τους φιλάθλους πως την επόμενη θα γίνει εκκένωση του γηπέδου. Οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε».

«Στο 17-21 του τρίτου σετ άναψαν καπνογόνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλά με άμεση επέμβαση του Γυμνασίαρχου απομακρύνθηκαν (τα καπνογόνα) από το γήπεδο πριν γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα».

Τέλος, στο ΦΑ αναγράφεται ότι «στο 1ο σετ απομακρύνθηκε πανό των οπαδών το οποίο είχε υβριστικό περιεχόμενο για παράγοντα του Ολυμπιακού».