Παρουσίαση της νέας ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ

Διοίκηση, παίκτριες και προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ  βρέθηκαν στα γραφεία της εταιρίας Morris, θέτοντας τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Παρουσίαση της νέας ομάδας βόλεϊ γυναικών  του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του τμήματος, κ. Κώστας Αμοιρίδης, ανέφερε: "Πρώτη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία με ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Όλοι μας προσπαθήσαμε για αυτή την ομάδα, είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι το σημαντικότερο, για να πετύχουμε τους στόχους. Ελπίζω στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν να είμαστε χαρούμενοι".

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδος, κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, είπε
"Σας καλωσορίζουμε στην νέα αυτή προσπάθεια, στην πρώτη κατηγορία πλέον. Ευελπιστούμε ότι θα προσθέσουμε, με πρόεδρο τον κ. Κώστα Αμοιρίδη, ένα λιθαράκι σε όλους τους τομείς και ειδικά στα αναπτυξιακά τμήματα. Ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, ήταν να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και στις αθλήτριες. Καλωσορίζω το νέο προπονητή μας, κ. Μιχάλ Μάσεκ, όπως επίσης και τις νέες αθλήτριες, Καρολίνα Αλμπουκέρκι, την Κλαούντια Καζορόφσκα και την Ντάρια Έρτσεν. Στόχος μας είναι να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται, και εύχομαι να κόψουμε και φέτος το νήμα ως πρωταθλητές".

Ο τεχνικός του δικεφάλου, κ. Μίχαλ Μάσεκ, δήλωσε"Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Γνωρίζω την ιστορία του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πολύ μεγάλη. Δημιουργήσαμε μία πολύ καλή ομάδα το καλοκαίρι, με έμπειρες παίκτριες, αλλά και νέες με ταλέντο. Η πρώτη επιτυχία της ομάδας είναι η άνοδός της στη μεγάλη κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να θέσουμε τόσο γρήγορα μεγάλους στόχους. Με καθημερινή δουλειά θα βελτιωνόμαστε καθημερινά. Πρώτα θα βλέπουμε και να εστιάζουμε στους εαυτούς μας, όχι στους αντιπάλους. Αν αυτοί παίξουν καλύτερα από εμάς, απλά θα το αποδεχθούμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Εύα Χαντάβα, ανέφερε"Είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Η Α1 αποτελεί πρόκληση. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε τη βοήθεια του προέδρου μας, κ. Αμοιρίδη, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Μαζί με τον προπονητή μας, θα προσπαθήσουμε για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει".

Ευχές για καλό ξεκίνημα, με πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς, έστειλε και ο πρόεδρος του Τ.Α.Π., κ. Αντώνης Τσαλόπουλος.