Volleyleague Γυναικών: Αρχίζουν οι τελικοί

Ώρα τελικών στη Volleyleague γυναικών, όπου Ολυμπιακός και Άρης αναμετρώνται (19/4,18:00) στον πρώτο τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Volleyleague Γυναικών: Αρχίζουν οι τελικοί

Aρχίζουν οι τελικοί στην Volleyleague Γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο "Μ. Μερκούρη" το απόγευμα της Πέμπτης (19/4, 18:00) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκες" βρίσκονται στον τελικό για 7η συνεχόμενη χρονιά και θα διεκδικήσουν το 6ο σερί πρωτάθλημα, ούσες και το μεγάλο φαβορί. Μεγάλος στόχος στο λιμάνι είναι η κατάκτηση του τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος (Κύπελλο, Challenge Cup, Πρωτάθλημα).

Για τον Άρη αυτή είναι η "παρθενική" εμφάνιση σε τελικό πρωταθλήματος, αφού η μεγαλύτερη διάκριση για τον σύλλογο μέχρι τώρα ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης.

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα, δήλωσε στο osfp.gr: "Έχουμε αφήσει πίσω μας την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και η προσοχή μας τώρα είναι στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το τρεμπλ για να ολοκληρώσουμε τον καλύτερο τρόπο μια τόσο επιτυχημένη σεζόν. Για να συμβεί αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες στους τελικούς με τον Άρη, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης".