ΤΑΠ Άρης: Ποιά κάνναβη; Εμείς χειροκροτήσαμε την Εμμανουηλίδου

Συνέχεια στο θέμα που έχει δημιουργηθεί για τον αγώνα του Άρη με την Α.Ο. Θήρας έδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης που σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο facebook δείχνει οπαδούς της ομάδας να χειροκροτούν την αθλήτρια Μελίνα Εμμανουηλίδου που είχε λιποθυμικό επεισόδια.

ΤΑΠ Άρης: Ποιά κάνναβη; Εμείς χειροκροτήσαμε την Εμμανουηλίδου

Η Α.Ο. Θήρας χθες (16/04) εξέδωσε ανακοίνωση για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο κλειστό που φιλοξένησε τον αγώνα, κάνοντας λόγω μέχρι και για ένονη μυρωδιά κάνναβης στις κερκίδες.

Η απάντηση του Άρη δεν άργησε να έρθει. Το κιτρινόμαυρο ΤΑΠ ισχυρίζεται ότι οι φίλαθλοι του Άρη χειροκρότησαν την αθλήτρια όταν εκείνη έπεσε στο παρκέ, ενώ δύο από αυτούς που ήταν γιατροί, έσπευσαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες:

Μπορεί η πίεση του αγώνα να ήταν μεγάλη, αλλά για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, έδειξε το μεγαλείο του. Στο 3ο σετ και όταν η ομάδα μας προηγήθηκε με 24-22, η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, ένιωσε μια προσωρινή αδιαθεσία από την πίεση του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε παρατεταμένα μέχρι να σηκωθεί η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, ενώ 2 γιατροί φίλοι της ομάδας του Άρη, έσπευσαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς άμεσα σηκώθηκε και ολοκλήρωσε κανονικά όλο τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...