Ραντεβού ΑΟ Θήρας-Ξανθοπούλου στο ΑΣΕΑΔ, όπου κερδίζουν οι αθλητές-τριες

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου μετακομίζει λόγω σπουδών στην Αθήνα και θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά ο ΑΟ Θήρας επιμένει ότι είναι παίκτρια του και οι δυο πλευρές δίνουν ραντεβού στο ΑΣΕΑΔ, όπου σχεδόν πάντα δικαιώνεται ο αθλητής-τρια.

Ραντεβού ΑΟ Θήρας-Ξανθοπούλου στο ΑΣΕΑΔ, όπου κερδίζουν οι αθλητές-τριες

Η Ξανθοπούλου δεν έχει σπουδάσει γιατί ασχολήθηκε αποκλειστικά με το βόλει, της έπεσε ως μάννα εξ ουρανού μια υποτροφία στην Αθήνα και φυσικά σκέφτηκε το μέλλον της, την ώρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια και θα ψάχνει τα προς το ζην, τον βιοπορισμό της.

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Ξανθοπούλου (pic, vid)

Αποφάσισε λοιπόν να μετακομίσει, ο μάνατζερ της την πρότεινε στον Ολυμπιακό, που έψαχνε δεύτερη πασαδόρο και ο Κοβάτσεβιτς έκρινε ότι είναι ιδανική περίπτωση, πίσω από τη Στέλλα Χριστοδούλου. Αυτή είναι εξάλλου η πολιτική του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση της Αρετής Τέζας. Μιας ταλαντούχας παίκτριας που μπορεί να μάθει και να διαδεχθεί την αρχηγό. Γι αυτό συνεργάσθηκε πρόπερσι με την Χαρά Παπαδοπούλου και πέρυσι με την Έλενα Κωνσταντινίδου.

Αθλήτρια του ΑΟ Θήρας η Ξανθοπούλου, όχι του Ολυμπιακού

Ραντεβού στο ΑΣΕΑΔ λοιπόν θα έχουν οι δυο πλευρές και το Ανώτατο Δικαστήριο, σχεδόν πάντα δικαιώνει τον αθλητή-τρια που ζητάει μεταγραφή λόγω μετοίκισης ή σπουδών. Κρέσου, Χατζηνίκου παλιά, Πολυνοπούλου και Μυρίδου πρόσφατα , μερικά από τα δεκάδες παραδείγματα.