Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Ξανθοπούλου (pic, vid)

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου ενδέχεται να είναι η παρτενέρ της Στέλλας Χριστοδούλου στην ομάδα βόλει γυναικών του  Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Ξανθοπούλου (pic, vid)

Η θέση της δεύτερης πασαδόρου είναι ... στοιχειωμένη στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση της Αρετής Τέζα, αφού τόσο η Παπαδοπούλου, όσο και η Κωνσταντινίδου δεν την κάλυψαν με επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός έψαχνε μια έμπειρη πασαδόρο να αντικαθιστά τη Χριστοδουλου, αλλά όλα δείχνουν ότι αλλάζει γραμμή πλεύσης και στρέφεται στη Θεσσαλονικιά Παναγιώτα Ξανθοπούλου. Ο λόγος που άλλαξε ρότα είναι η πληροφορία που πήρε από τον μάνατζερ της ότι έρχεται στην Αθήνα για σπουδές μέσω υποτροφίας που εξασφάλισε πριν από λίγες εβδομάδες. Η αθλήτρια είχε ειδοποιήσει τον σύλλογο της, τον ΑΟΘήρας ότι θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα λόγω σπουδών. Έτσι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αν όλα πάνε καλά θα έχει νέα πασαδόρο στο ρόστερ του, την 20χρονη Παναγιώτα Ξανθοπούλου(1.82), που πέρυσι αγωνίσθηκε στον ΑΟΘήρας. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου στις Σέρρες με τον Πανναξιακό αντικατέστησε την Άνα Γκραμπτς στο τρίτο σετ, κι ενώ η ομάδα της έχανε 1-2, και γύρισε το ματς.

Έτσι απομένει μόνο η θέση της τέταρτης ακραίας για να κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού και θα προτιμηθεί Αθηναία μη διεθνής, γιατί τα ποσά που ζήτησαν οι διεθνείς ήταν εξωφρενικά, συν την απαίτηση να είναι βασικές.

Ολυμπιακός

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου

Διαγώνιες: Σάσι Χίπε(Γερ), Αλίκη Κωνσταντινίδου

Ακραίες: Άνα Λαζάρεβιτς(Σερ), Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αλεξία Καλενταρίδου, Ελίζαμπεθ Σκοτ Χουντ

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα, Κατερίνα Ζακχαίου

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ξένια Κακουράτου

Προπονητής: Μπράνκο Κοβάτσεβιτς(Σερ)