Επίσημο: Κράτησε την Κιόση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με την 34χρονη διαγώνια Έλενα Κιόση.

Επίσημο: Κράτησε την Κιόση ο ΠΑΟΚ

Παίκτρια του ΠΑΟΚ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι η Έλενα Κιόση, κάτι που ανακοίνωσε η ασπρόμαυρη διοίκηση.

Καλαντάτζε για ΠΑΟ, Πεσόα για ΠΑΟΚ, Μερτέκη στον ΑΟΘήρας

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Κιόση, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα και την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η 34χρονη διαγώνιος, γεννηθείσα του 1985, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 Κατηγορίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, οπού αγωνιζόταν με την Trentino Rosa, ομάδα της Α2 Κατηγορίας της Ιταλίας. Την περασμένη χρονιά, ήταν εκ των κύριων εκφραστών του Συλλόγου μας, στην επίτευξη της ανόδου στα... σαλόνια της Α'1 κατηγορίας.

Βήματα μπροστά ο Ολυμπιακός, από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ



«Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι»

Με την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δικέφαλο, η Ελένη Κιόση δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ για ακόμη μία χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα είναι μία πολύ ωραία χρονιά στην Α'1, τόσο για τον Σύλλογο όσο και για τις αθλήτριες. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ και αυτοί δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστείς. Θα δουλέψουμε όλοι για να πρωταγωνιστήσουμε και την φετινή χρονιά».

ΠΑΟΚ

Πασαδόροι: Βιβιάνα Πεσόα(;), Ελισσάβετ Ηλιοπούλου

Ακραίες: Εύα Χαντάβα, Μαρία Κλέπκου, Kυπαρίσση Σταματία

Κεντρικές: Νικολέτα Καραφουλίδου, Ιωάννα Πολυνοπούλου, Έλενα Κωνσταντινίδου

Διαγώνιες: Ελένη Κιόση

Λίμπερο: Μαρία Μυρίδου

Προπονητής: Μίχαλ Μάσεκ