Παρέμεινε στον Πορφύρα η Φωτεινού

Για τέταρτη σερί χρονιά θα αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά η 33χρονη αρχηγός.

Παρέμεινε στον Πορφύρα η Φωτεινού

Για τέταρτη χρονιά θα παραμείνει στον Πορφύρα η εμβληματική κεντρική και αρχηγός της ομάδας Άννα Φωτεινού. Για την ανανέωση με την 33 χρονη (1.80μ.) δυναμική παίκτρια η οποία θα αγωνιστεί με το σύλλογο και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η διοίκηση του Πειραιώτικου σωματείου ανέφερε:

«Όταν κάπου σε θέλουν, μένεις ή πάς. Και όταν κάπου θέλεις να μείνεις ή να πάς, βρίσκεις τον τρόπο. Την αρχηγό μας Άννα Φωτεινού, την θέλαμε και μας ήθελε.Για αυτό και σε δυό λεπτά, συμφωνήσαμε για την ανανέωση της συνεργασίας μας, αν και εδώ μιλάμε για μία σχέση καρδιάς και ειλικρινούς αλληλοεκτίμησης.

Ξεκινήσαμε τις ανανεώσεις, όπως πάντα, με την Άννα μας και θα συνεχίσουμε ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει και όποτε πρέπει.Ο Πορφύρας είτε είναι... κατσαρίδα, είτε... αλογόμυγα, με έναν περίεργο όσο και μοναδικό τρόπο, επιβιώνει, με την στήριξη όλων εκείνων που τον αγαπούν.

Και εδώ δεν θα είχαμε φθάσει, αν δεν είχαμε την ευτυχία, διαχρονικά, να φορέσουν και να φορούν την κοκκινόμαυρη φανέλα, τόσες αθλήτριες που μας έδωσαν πιο πολλά, από όσα τους προσφέραμε εμείς και μας εμπιστεύονται, όπως η Φωτεινού».

Στη δήλωσή της μετά την ανανέωση, η Φωτεινού επισήμανε:

«Για 4η χρονιά θα αγωνισθώ στην οικογένεια του Πορφύρα. Χαίρομαι που συνέβαλα στην κατάκτηση της 6ης θέσης και ευελπιστώ στη νέα σεζόν, να φανεί η ομάδα μου αντάξια των δυνατοτήτων της και να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους».