Kλείνει το ρόστερ του Ολυμπιακού με Έμοντς ή Χουντ

Με την παραμονή της μιας εκ των δυο εφετινών ξένων ακραίων Λάουρα Έμοντς ή Ρήγκαν Χουντ θα κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού

Kλείνει το ρόστερ του Ολυμπιακού με Έμοντς ή Χουντ

Ο Ολυμπιακός απηύδισε με τις απαιτήσεις των ελληνίδων διεθνών , οικονομικές και αγωνιστικές και αποφάσισε να εμπιστευθεί την εξελίξιμη Αλεξάνδρα Καλανταρίδου που θεωρεί τιμή της να φορέσει τη φανέλα του πρωταθλητή.

Ανακοίνωσε την Καλανταρίδου ο Ολυμπιακός

Έτσι έχει πλέον δυο ακραίες, την Άνα Λαζάρεβιτς και την Αλεξάντρα Καλανταρίδου, συν την Έλενα Μιλεντίγεβιτς και αναζητά ακόμη μια ξένη και μια ελληνίδα για να κλείσει το ρόστερ του.

Εκτός απροόπτου, αν δεν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή πρόταση θα επιλέξει μια από τις δυο περσινές ακραίες , από τις Λάουρα Έμοντς, Ρήγκαν Χουντ. Η πρώτη απογοήτευσε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όταν μαζί με τον Άλισον Μέιφιλντ ήταν οι τεράστιες "τρύπες" στην υποδοχή του Ολυμπιακού στα ματς με τη Βολερό. Ο πρωταθλητής προσπάθησε να τις αντικαταστήσει, αλλά έφυγε μόνο η αμερικανίδα και έμεινε η γερμανίδα είτε επειδή είχε ισχυρό συμβόλαιο, είτε επειδή δεν βρέθηκε καλή αντικαταστάτρια. Με τον ερχομό της Χουντ όμως ανέκαμψε ψυχολογικά και στο φαιναλ φορ του Κυπέλλου στις Σέρρες ήταν η κορυφαία, αλλά και η αμερικανίδα έδωσε σιγουριά και ασφάλεια στην ομάδα.

'Ετσι στη ζυγαριά μπαίνουν Έμοντς και Χουντ, με την πρώτη να υπερτερεί λόγω ηλικίας (04/04/1991 έναντι 10/08/1983) και με το φόβο να βγάλει η δεύτερη τραυματισμούς, λόγω συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βέβαια η Χουντ υπερτερεί αγωνιστικά και ο Κοβάτσεβιτς θα αποφασίσει ποια θα κρατήσει, εκτός κι αν προταθεί κάποια σαφώς καλύτερη.

Όσον αφορά την ελληνίδα ακραία, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει μια ταλαντούχα, αφού το κάνει κάθε χρόνο, κι αν εξελιχθεί παίρνει θέση βασικής, όπως οι Χριστοδούλου, Λαμρπούση, Γιώτα, Ζακχαίου ή αφήνονται ελεύθερες όπως οι Νομικού, Νικολογιάννη, Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου και άλλες, όπως η Ειρήνη Κοκκινάκη που μετακόμισε στα Βριλήσσια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου

Διαγώνιες: Σάσι Χίπε(Γερ), Αλίκη Κωνσταντινίδου

Ακραίες: Άνα Λαζάρεβιτς(Σερ), Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αλεξία Καλενταρίδου

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα, Κατερίνα Ζακχαίου

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ξένια Κακουράτου

Προπονητής: Μπράνκο Κοβάτσεβιτς(Σερ)