Γιατί η Άνα Λαζάρεβιτς άργησε 6 μήνες, προς παραμονή η Έμοντς

Η Άνα Λαζάρεβιτς είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο, αλλά λογάριασε χωρίς την Άλμπα

Γιατί η  Άνα Λαζάρεβιτς άργησε 6 μήνες, προς παραμονή η Έμοντς

Η Άνα Λαζάρεβιτς όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει το επιδίωξε τον Ιανουάριο, αλλά η επιστροφή της άργησε 6 μήνες, λόγω ανωτέρας βίας...

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό η Άνα Λαζάρεβιτς!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει την Άλισον Μέιφιλντ, χτύπησε πρώτα την πόρτα της Άνας Λαζάρεβιτς κι εκείνη πέταξε από τη χαρά της, γιατί η ποιότητα ζωής στο χωριό Μπλαζ δεν συγκρίνεται με αυτή του Πειραιά. Συμφώνησε άμεσα και απέμενε το πράσινο φως από την ομάδα της, την Άλμπα. Οι Ρουμάνοι όμως παρά τις εκκλήσεις της Σέρβας ήταν ανένδοτοι, αφού η ομάδα τους πήγαινε από επιτυχία σε επιτυχία και δεν ήθελαν να χάσουν μια βασική παίκτρια. Έφτασαν ως τον τελικό του CEV Cup, όπου έχασαν από την ιταλική Μπούστο.

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η Λαζάρεβιτς!

Με τη λήξη της περιόδου, ο Ολυμπιακός συμφώνησε εκ νέου με τη Λαζάρεβιτς, αλλά η Σέρβα έψαχνε ομάδα στην Ελλάδα και για τον μέλλοντα σύζυγο της Στέφαν Ζιβογίνοβιτς, που είναι τερματοφύλακας πόλο. Ο Ολυμπιακός όμως παρά την αποχώρηση του Πάβιτς δεν συζητά για απόκτηση ξένου τερματοφύλακα, αφού θα επενδύσει στον 21χρονο Μανώλη Ζερδεβά. Αποδέσμευσε το θέμα της απόκτησης της Λαζάρεβιτς με τον Ζιβογίνοβιτς και ζήτησε από την Σέρβα ακραία να απαντήσει άμεσα, όπως και έγινε.

Με την επιστροφή της Λαζάρεβιτς και την παραμονή της Κονόμι, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κρατήσει και τη γερμανίδα Λάουρα Έμμοντς, που με την απόκτηση της Χουντ και την συμμετοχή της Κονόμι στην εξάδα άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και ήταν μάλιστα η κορυφαία στο φάιναλ φορ του κυπέλλου στις Σέρρες. Εκτός κι αν βρεθεί κάποια ξένη πολύ καλύτερη της γερμανίδας.

Η Λαζάρεβιτς έχασε το τρόπαιο

Η 'Ανα Λαζάρεβιτς εξάλλου θα παντρευτεί την 1η Αυγούστου στο Άγιο Σάββα Βελιγραδίου.

Παντρεύεται η Λαζάρεβιτς στο Βελιγράδι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου

Διαγώνιες: Σάσι Χίπε(Γερ), Αλίκη Κωνσταντινίδου

Ακραίες: Άνα Λαζάρεβιτς(Σερ), Έλενα Μιλεντίγεβιτς

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα, Κατερίνα Ζακχαίου

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ξένια Κακουράτου

Προπονητής: Μπράνκο Κοβάτσεβιτς(Σερ)