H επιστροφή της Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό!

Η Σέρβα ακραία Άνα Λαζάρεβιτς είναι η βασική υποψήφια για τη θέση της ξένης ακραίας στον Ολυμπιακό.

H επιστροφή της Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό!

Η Άνα Λαζάρεβιτς ταυτίσθηκε με τον Ολυμπιακό και τη διετία 2015-17 κατέκτησε δυο νταμπλ, ενώ έπαιξε και στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, όπου έχασε από την Μπούρσα(την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός πήρε τη ρεβάνς μέσα στην Τουρκία)

Η 27 Σέρβα αθλήτρια(1.87) δέθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά ο έρωτας την ανάγκασε να φύγει από την Ελλάδα. Η Σέρβα ακραία που αγαπήθηκε από την εξέδρα του Ολυμπιακού θα φορέσει νυφικό την 1η Αυγούστου για τα μάτια του διεθνή Σέρβου πολίστα Στεφάν Ζιβογίνοβιτς.

Η Λαζάρεβιτς έπαιξε δυο χρόνια με επιτυχία στον Ολυμπιακό και έφυγε με δάκρυα στα μάτια προκειμένου να πάει στην Κωνσταντινούπολη, όπου έπαιζε πόλο ο αγαπημένος της. Αγωνίσθηκε στην Μπεϊλίκντουζου Κων/πολης. Μάλιστα τον ακολούθησε και φέτος στη Ρουμανία(Άλμπα Μπλαζ), προκειμένου να είναι μαζί, στην με την οποία κατέκτησε το νταμπλ.

Ο γάμος, στον οποίο έχουν προσκληθεί αρκετά μέλη της "ερυθρόλευκης" οικογένειας, θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι.

Ο Κοβάσεβιτς εισηγήθηκε την επιστροφή της και η ίδια το σκέφτεται να γυρίσει στον Πειραιά, γι αυτό και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από θετική βάση. Ήρθε μάλιστα πέρυσι και παρακολούθησε το ματς των ανδρών με τον Παμβοχαϊκό στο Ρέντη.

Το ρόστερ της επόμενης χρονιάς έχει προς το παρόν:

Πασαδόροι: Στέλα Χριστοδούλου

Διαγώνιες: Σάσι Χίπε(Γερ), Αλίκη Κωνσταντινίδου

Ακραίες: 'Ελενα Μιλεντίγεβιτς

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Κατερίνα Ζακχαίου, Τζίνα Λαμπρούση

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ξένια Κακουράτου,