H Ξένια Κακουράτου στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκανε το κόλπο γκρόσο και απέκτησε το καλύτερο λίμπερο της Volley League γυναικών, μετά την Αρέτα Κονόμι , την Ξένια Κακουράτου

H Ξένια Κακουράτου στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι πριν πεινάσει μαγειρεύει και γι αυτό φτιάχνει απο τώρα την ομάδα της επόμενης χρονιάς, πριν ακόμη μπει στο μεταγραφικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Γι αυτό έκλεισε το μεσημέρι την καλύτερη λίμπερο της Volley League γυναικών, μετά την Αρέτα Κονόμι, την Ξένια Κακουράτου(16/06/1993, 1.54) που διακρίθηκε δύο χρόνια με τη φανέλα του Πανναξιακού.

Έτσι ο Ολυμπιακός δημιουργεί ένα ισχυρό δίδυμο λίμπερο και αφοπλίζει τους αντιπάλους του, πριν ακόμη προχωρήσουν στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η Κακουράτου είναι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού, ξεχειλίζει από πάθος και είναι Κορυδαλλιώτισα. Aπο μικρή την πήγαινε στο Καραϊσκάκης ο πατέρας της, αλλά δυστυχώς δεν είναι εν ζωή για να την καμαρώσει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, αφού η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βόλεϊ, καθώς θέλει να ρίξει το βάρος της στις σπουδές της.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει στο ρόστερ του τον κορμό της Εθνικής συν την Κατερίνα Ζακχαίου . Χριστοδούλου, Κονόμι, Λαμπρούση, Γιώτα θα είναι η βάση της νέας ομάδας, μαζί με τη Σάσι Χίπε που θα επανέλθει στην ενεργό δράση .

Απο εκεί και πέρα λογικά θα αλλάξει τις δυο ξένες ακραίες, αφού η Έμοντς υστέρησε στα δύσκολα ματς με τη Βολερό, ενώ η Χουντ θα είναι 37 χρονών και δύσκολα θα αντέξει μια κοπιαστική χρονιά, με αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.