Μαρινάκης: "Ο Ολυμπιακός δεν σταματά" (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών από τον Ολυμπιακό

Μαρινάκης: "Ο Ολυμπιακός δεν σταματά"  (vid)

Σε δηλώσεις στο redaroume.gr ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε "Ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένα ακόμα νταμπλ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε απόψε εδώ για μία μεγάλη νίκη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Ευχή είναι να βλέπουμε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη να παίρνουν πρωταθλήματα, να κερδίζουν και να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά και τους αξίζει κάθε μπράβο και πιστεύω πως και στα χρόνια που έρχονται θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν"

- Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι Πειραιάς. Ο Πειραιάς είναι νικητής. Αυτά τα παιδιά νικούν, φέρνουν κούπες στον Πειραια, Ευρωπαϊκές. Είναι ταυτισμένη με τον Πειραιά η δύναμή τους;

"Σίγουρα είναι ταυτισμένα. Ο Πειραιάς έχει ανθρώπους που καθημερινά βγαίνουν νικητές, είναι άνθρωποι του μόχθου, δίνουν τις μάχες τους, κερδίζουν και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες μας. Είναι κάτι το οποίο έχει γίνει δεύτερή μας φύση. Έχουμε μάθει στα δύσκολα και μάθαμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για όλο αυτό".

- Όπως λέτε, τα παιδιά του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη είναι απλά παιδιά. Κάποια δουλεύουν και δεύτερη δουλειά. Είναι απλοί εργαζόμενοι, δυνατοί και νικητές...

"Αγαπούν την ομάδα. Δεν το κάνουν για τα χρήματα. Το κάνουν για την μεγάλη τους αγάπη που είναι ο Ολυμπιακός. Για αυτό είμαστε και εμείς δίπλα τους, τους βοηθάμε φέρνοντας και μεγάλους παίκτες να είναι κοντά τους και όλοι μαζί να κερδίζουν πρωταθλήματα ώστε να είναι και οι ίδιοι και όλοι οι φίλαθλοί μας χαρούμενοι. Όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Εμένα μου δίνει ιδιαίτερη χαρά το να τους κάνουμε κάθε χρονιά χαρούμενους".

- Ο Ολυμπιακός σταματάει;

"Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος ο οποίος θα συνεχίζει στις μεγάλες νίκες".