Σοκ με τη Γιώτα στον Ολυμπιακό

Άσχημα τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η 28χρονη αθλήτρια της ομάδας του Πειραιά.

Σοκ με τη Γιώτα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ένατο Κύπελλο Ελλάδας στο γυναικείο βόλεϊ στις Σέρρες το Σάββατο το βράδυ, αλλά ο τραυματισμός της Κατερίνας Γιώτα επισκίασε την επιτυχία. Η κεντρική των Πειραιωτών σε ένα άτσαλο πέσιμο τραυματίστηκε στο αριστερό της πόδι και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς.

Η Κατερίνα Γιώτα τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα. Οι αρχικοί φόβοι που έκαναν λόγο για σοβαρή ζημιά δυστυχώς πλέον είναι πραγματικότητα.

Η 28χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστών κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η σοβαρότητα του τραυματισμού της, αλλά η ίδια η αθλήτρια γνωρίζει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όπως και η ΕΟΠΕ.

Από εδώ και στο εξής ξεκινάει αγώνας δρόμου για την Κατερίνα Γιώτα προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα και γερή στη δράση. Το άσχημο για την αθλήτρια είναι πως χάνει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον Σεπτέμβρη που θα συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο πλευρό της άτυχης αθλήτριας και θα το αποδείξει έμπρακτα , αφού σκέφτονται την ανανέωση του συμβολαίου της, καθώς είναι στυλοβάτης της μεγάλης ομάδας των επιτυχιών και θα συνεχίζει να παίζει πολλά χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα.