Ειρωνική ανακοίνωση των Μακεδόνων για τον Άρη

Αιχμηρή ανακοίνωση για το αποτέλεσμα του αγώνα της Ηλιούπολης με τον Άρη (2-3), που έφερε τον υποβιβασμό των Μακεδόνων στην Πρι λιγκ μετά από πέντε χρόνια, εξέδωσε ο σύλλογος των Κυμίνων.

Ειρωνική ανακοίνωση των Μακεδόνων για τον Άρη

Η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό team ,τις αθλήτριες της ομάδας μας, καθώς επίσης και τους χορηγούς που μας στήριξαν όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους κατοίκους των Μαλγάρων και Κυμίνων που αγκάλιασαν αυτή την ομάδα και έδιναν βροντερό παρών σε όλα τα εντός παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ηλιούπολης που έκανε το θαύμα και πήρε τον βαθμό που έψαχνε εδώ και τρεις μήνες κόντρα στον ιστορικό σύλλογο του Αρη και παρέμεινε στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΑΡΗ για τη κατάκτηση της πέμπτης θέσης όπως και για τη μεγαλειώδη εμφάνιση που έκανε χθες κόντρα στην Ηλιούπολη και κέρδισε τον αγώνα 3-2 με ανατροπή.Εμείς δε πιστεύουμε τις "κακές γλώσσες" και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν του χρόνου στην Α1.

Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για να επιστρέψουμε στη κατηγορία από την οποία λόγω "θαύματος"" δε θα συμμετέχουμε του χρόνου.Λόγω του ότι δε μπορούμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ήθος,αξιοπρέπεια και σεβασμό στο άθλημα .

Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει αγαλλίαση στις ψυχές και τις συνειδήσεις ορισμένων.
Καλό Πάσχα με υγεία.

Με τιμή
Το ΔΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΞΙΟΥ».

Να σημειώσουμε ότι η Ηλιούπολη έδιωξε τις περισσότερες αθλήτριες, μόλις συγκέντρωσε 17 βαθμούς και σε ενάμιση γύρο πήρε μόλις δυο σετ, ενώ στο ματς με τον Άρη που χρειαζόταν ένα βαθμό, πήρε δυο σετ για την παραμονή της!