Ολυμπιακός - Μαρκόπουλο ενόψει Μπούρσα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο για την 19η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπούρσα. 

Ολυμπιακός - Μαρκόπουλο ενόψει Μπούρσα

Τον Α.Ο. Μαρκοπούλου αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/3) στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκες» μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο πρώτο τελικό με αντίπαλο τη Μπούρσα στο Ρέντη, θέλουν να προσθέσουν μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους στις εγχώριες διοργανώσεις και ενώ την Παρασκευή (30/3, 18:00) θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τον Πανναξιακό που επίσης θα διεξαχθεί στο Ρέντη για την 20ή αγωνιστική.

Για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μπούρσα η Αρέτα Κονόμη δήλωσε σχετικά: «Η μέρα για τον πρώτο μεγάλο τελικό με τη Μπούρσα πλησιάζει και σίγουρα αυτό το ματς βρίσκεται στο μυαλό μας. Ωστόσο πριν από αυτό έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια πρωταθλήματος στο Ρέντη πρώτα με το Μαρκόπουλο την Τετάρτη και μετά με τον Πανναξιακό. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».