Σκοτ: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό»

Η Αμερικανίδα ακραία μίλησε στο επίσημο site της ΕΟΠΕ για την επιλογή της να έρθει στην ομάδα του Πειραιά.

Σκοτ: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό»

Στο πρώτο της επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, η Ρήγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ με 25 πόντους οδήγησε την ομάδα της στη νίκη στην έδρα του Άρη με 3-2 σετ. Η Αμερικανίδα ακραία αναδείχθηκε MVP της 12ης αγωνιστικής και μιλώντας στο επίσημο site της ΕΟΠΕ δεν έκρυψε την χαρά της για το βραβείο και αναφέρθηκε στις πρώτες της εντυπώσεις από την Ελλάδα και τη νέα της ομάδα.

«Είναι μεγάλη τιμή στο πρώτο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να παίρνω και το βραβείο της MVP. Σίγουρα δεν θα ερχόταν αυτή η διάκριση αν δεν ήταν οι συμπαίκτριές μου. Έχουμε τόσες χαρισματικές αθλήτριες και δυστυχώς η Σάσκια (σ.σ. Χίπε) τραυματίστηκε. Τις ευχόμαστε περαστικά και όλες οι υπόλοιπες θα συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Για την Ελλάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με καλωσόρισαν στην ομάδα και ο κόσμος στην Αθήνα είναι πολύ ευγενικός. Η πόλη είναι απίστευτη και ανυπομονώ να την εξερευνήσω».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία με τον Ολυμπιακό: «Ξεκίνησα την σεζόν στην Ιταλία, αλλά το συμβόλαιό μου τελείωσε τον Ιανουάριο. Βρισκόμουν σε αναζήτηση ομάδας όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και η απόφαση να έρθω ήταν εύκολη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η πρώτη μου εντύπωση για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλή, μού έχει κάνει εντύπωση πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος στις κερκίδες. Δείχνουν την αγάπη τους με έντονο τρόπο και το κλίμα την ώρα του αγώνα είναι εντυπωσιακό».