Άρης - Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» νίκη κορυφής και ρεβάνς!

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Άρη για την 12η αγωνιστική της Volleayleague Γυναικών.

Άρης - Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» νίκη κορυφής και ρεβάνς!

Με στόχο μία ακόμα νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στον Άρη. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (19/1), στις 18:00, στο ΔΑΚ Πυλαίας, τις «κίτρινες», στο πλαίσιο της 12η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Στη σύνθεση των νταμπλούχων Ελλάδας, βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, η Αμερικανίδα ακραία Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ. Η αναμέτρηση με τον Άρη, ανοίγει την αυλαία του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος, και το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι η 11η διαδοχική νίκη, αλλά και η… ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του αγώνα δήλωσε τα εξής: «Παίζουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο και λίγο πιο μικρό από τα υπόλοιπα στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί αλλά μετά τη διακοπή ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά. Στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα ώστε να φτάσουμε στη νίκη που είναι και ο μοναδικός μας στόχος».

Από την πλευρά της η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με μια καλή εμφάνιση, όπως κάναμε και στον αγώνα με τη Σαντορίνη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο στόχο μας. Η ομάδα μετά τη διακοπή παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε στη συνέχεια από δω και πέρα».