Βασίλεβα: «Στον Πανιώνιο για να κάνω την καλύτερή μου σεζόν»

Οι δηλώσεις της αθλήτριας του Πανιωνίου, Ελίτσα Βασίλεβα εν όψει της νέας σεζόν.

Βασίλεβα: «Στον Πανιώνιο για να κάνω την καλύτερή μου σεζόν»

Με θετική αύρα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανιωνίου και για την Ελίτσα Βασίλεβα. Η νέα προσθήκη του Ιστορικού στη θέση της ακραίας ήρθε με όρεξη στην πρώτη της προπόνηση και οι εντυπώσεις της ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.

Άλλωστε, όπως η ίδια δήλωσε, ελπίζει με τα «κυανέρυθρα» να κάνει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας της.

Για τις πρώτες εντυπώσεις:

«Ήταν πολύ καλή η πρώτη μέρα με την ομάδα. Όλα είναι τόσο θετικά, τόσο νέα και υπάρχει μια φρεσκάδα στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Απήλαυσα την παρέα των κοριτσιών σε αυτή την πρώτη προπόνηση».

Για την επιλογή της να φορέσει τα «κυανέρυθρα»:

«Αρχικά όλη η ομάδα που έχει δημιουργηθεί και ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τη νέα σεζόν, με ενθουσιασμό. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η νέα χρονιά. Ήθελα να είμαι στην Αθήνα με την οικογένειά μου. Θέλω να είναι αυτή η καλύτερη σεζόν που έχω κάνει ποτέ».

Το μήνυμά της προς τον κόσμο:

«Ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε όλους στην εξέδρα, τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε ματς».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110