Στον Άρη η Δώρα Ευθυμιοπούλου

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση της 20χρονης λίμπερο,  Δώρας Ευθυμιοπούλου.

Στον Άρη η Δώρα Ευθυμιοπούλου

Ο Άρης συνεχίζει την ενίσχυσή του εν όψει της νέας σεζόν στη Volley League Γυναικών. Οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση της 20χρονης λίμπερο, Δώρας Ευθυμιοπούλου, που αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν έναρξη της συνεργασίας με τη Δώρα Ευθυμιοπούλου για την αγωνιστική περίοδο 2025-26.

Η Δώρα είναι γεννημένη στις 15 Ιουλίου του 2005 και αγωνίζεται στη θέση της λίμπερο.

Η 20χρονη βολεϊμπολίστρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον Φιλαθλητικό Λάρισας τη σεζόν 2021/22, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Ε.Α. Λάρισας. Ακολούθησε η μεταγραφή της στον Απόλλωνα Καλαμάτας το καλοκαίρι του 2023 όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Για τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στη μεγάλη και δυνατή οικογένεια του ΑΡΗ. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τις συναθλήτριες μου και το προπονητικό επιτελείο, και να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το νέο κεφάλαιο. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Εύχομαι σε όλες τις συμπαίκτριές μου μια χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και χωρίς τραυματισμούς, ώστε να απολαύσουμε μαζί πολλές επιτυχίες».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110