Επικίνδυνες προχειρότητες της ΚΕΠ στη Volley League γυναικών

Το φετινό πρωτάθλημα της volleyleague γυναικών είναι αναμφίβολα το ανταγωνιστικότερο των τελευταίων ετών με πολλούς αγώνες να κρίνονται στο τάι μπρέικ.

Επικίνδυνες προχειρότητες της ΚΕΠ στη Volley League γυναικών

Ενώ έχει πραγματοποιηθεί η 10η αγωνιστική και όλα δείχνουν ότι θα κριθούν στις λεπτομέρειες όλες οι θέσεις της βαθμολογίας, η ΚΕΠ του παντός διοίκησης Χρήστου Σύλλα δεν μπορεί να ορίσει ακόμα τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής μεταξύ του Μαρκόπουλου και της Σαντορίνης που ήταν προγραμματισμένος για την 1η Δεκεμβρίου.

Για την ακρίβεια τον προγραμμάτισε στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά η ΚΕΠ δεν είχε δει ότι την προηγούμενη ημέρα η ομάδα της Σαντορίνης αγωνιζόταν στην μακρινή Φιλανδία για το Challenge Cup.

Ο αγώνας αναβλήθηκε και ορίζεται 50 ημέρες μετά για τις 16 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον Γενικό κανονισμό πρωταθλημάτων 2018-2019 έπρεπε να οριστεί πριν από την 8η αγωνιστική αφού το αίτημα της αναβολής έγινε από το φιλοξενούμενο σωματείο.

Συνεχίζοντας τις παρωδίες η ΚΕΠ ορίζει τον αγώνα μετά το τέλος του πρώτου γύρου!

Ο παραλογισμός όμως συνεχίζεται, ενώ από τον Αύγουστο μήνα η Εθνική ομάδα έχει πάρει την πρόκριση στο πανευρωπαϊκό η ΚΕΠ δεν προγραμματίζει τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής για το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου αλλά για τις 12-13 Ιανουαρίου την στιγμή που υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας τελειώνουν στις 10 Ιανουαρίου.

Οι αθλήτριες της Εθνικής καλούνται χωρίς ημέρα ξεκούρασης να αγωνιστούν με την ομάδα τους και οι προπονητές των ομάδων χωρίς να έχουν κάνει τακτική να διεκδικήσουν την νίκη ύστερα από 30 ημέρες απραξίας.

Η ΚΕΠ βάζει βόμβα στα θεμέλια του ανταγωνιστικότερου πρωταθλήματος και δεν σέβεται την προσπάθεια αθλητριών, προπονητών, παραγόντων για να έχουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα. Ήδη ο Ολυμπιακός και ο Πανναξιακός έχουν βάλει βέτο να γίνει ο εξ αναβολής αγώνας πριν από την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η 11η αγωνιστική έχει αγώνες φωτιά τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά

ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

ΑΣ Άρης- ΓΣ Ηλιούπολης

ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Μακεδόνες

ΑΣΠ Θέτις - ΑΟΝ Πανναξιακός

ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟ Ηλυσιακός

Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Θήρας