Σφραγίζει την πρόκριση στο Λουξεμβούργο

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (15/11, 20:30) αντιμετωπίζει την Ντίεκιρχ εκτός έδρας. Κοβάτσεβιτς: "Πρέπει να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο"

Σφραγίζει την πρόκριση στο Λουξεμβούργο

Έτοιμη για να ολοκληρώσει την αποστολή της πρόκρισης στη επόμενη φάση του Challenge Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη (15/11) στις 20:30 τη Ντίεκιρχ στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Hall Omnisports.

Οι «ερυθρόλευκες» ταξίδεψαν την Τετάρτη (14/11) για το Λουξεμβούργο και έχουν αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης μετά την άνετη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς στο Ρέντη. Στο δεύτερο παιχνίδι θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βολερό. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ντίεκιρχ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο. Πρώτα από όλα όμως θέλουμε να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν παίξαμε καλά. Μετά τη Ντίεκιρχ ακολουθεί το παιχνίδι στη Βούλα την Κυριακή και τη Δευτέρα ένα ακόμα ταξίδι. Χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα στη σειρά των αγώνων που ακολουθεί. Το θετικό είναι πως δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Kατερίνα Γιώτα: «Από το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο μας. Τώρα τον αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας και θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες και ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα καλύτερο πρόσωπο, από παιχνίδι σε παιχνίδι».