Πανιώνιος: Κοντά στην απόκτηση της Ηλιοπούλου

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της Ελισάβετ Ηλιοπούλου.

Πανιώνιος: Κοντά στην απόκτηση της Ηλιοπούλου

Η φετινή χρονιά στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθρες» κατέκτησαν αήττητες την άνοδο στη Volley League και ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr οι πρωταθλήτριες της Pre League βρίσκονται κοντά στην απόκτηση της Ελισάβετ Ηλιοπούλου.

Η Ελληνίδα πασαδόρος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως θα μεταβεί στη Νέα Σμύρνη για να αγωνιστεί με τη φανέλα του «Ιστορικού».

Μάλιστα στον Πανιώνιο αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Χαριτωνίδη, ο οποίος βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων», πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».

Η νεαρή πασαδόρος, γεννηθείσα το 2001, έκανε τα πρώτα της βήματα στο Γ.Σ. Δράμας, κατόπιν αγωνίστηκε τη χρονιά 2016-2017 στη Χ.Α.Ν.Θ. και μετά πήρε μεταγραφή στον Αίαντα Ευόσμου. Μετέπειτα ακολούθησε η πορεία της στον ΠΑΟΚ.

Μετά την πετυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε, οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν θέσει ως στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ και ήδη βρίσκονται προς αυτήν την κατεύθυνση.