Καρέλια: «Πετύχαμε τον στόχο της ανόδου γιατί ήμασταν μια γροθιά»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου κατέκτησε τον τίτλο της Pre League και ταυτόχρονα την άνοδο στη Volley League. Η αρχηγός των «κυανέρυθρων», Ιωάννα Καρέλια σχολίασε την επιτυχία της ομάδας της.

Καρέλια: «Πετύχαμε τον στόχο της ανόδου γιατί ήμασταν μια γροθιά»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Pre League και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Volley League.

Οι «κυανέρυθρες» εξασφάλισαν την πρώτη θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε και θα αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία έπειτα από δώδεκα χρόνια απουσίας.

Η αρχηγός του «Ιστορικού», Ιωάννα Καρέλια, αναφέρθηκε στην εκπλήρωση του μεγάλου στόχου που είχε θέσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωσή της: «Είμαι ενθουσιασμένη που καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο της απευθείας ανόδου από τον Φεβρουάριο! Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και καθεμία από τις συμπαίκτριές μου που αγωνιστήκαμε όλες σαν μια γροθιά και παλέψαμε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλο το επιτελείο που στάθηκαν δίπλα μας. Τη φετινή χρονιά ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στο γήπεδο κάθε αγωνιστική. Έχουμε εκπληρώσει το μεγάλο στόχο της ανόδου, αλλά ακόμα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε το 4 στα 4 και θα κλείσουμε αήττητες τη χρονιά. Περιμένω όλο τον κόσμο του Πανιωνίου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμάτας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Ο Πανιώνιος επέστρεψε!»