Πανιώνιος: Όταν οι κόποι της σκληρής δουλειάς πιάνουν τόπο

Η νίκη της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου στην έδρα των Αμαζόνων, ήταν ίσως η σημαντικότερη της φετινής σεζόν για τις πρωτοπόρες της Pre League.

Πανιώνιος: Όταν οι κόποι της σκληρής δουλειάς πιάνουν τόπο

Φέτος η Pre League Γυναικών έχει χωριστεί σε δύο κατηγορίες. Στη μία ανήκει ο Πανιώνιος και στην άλλη οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό χάρη στο σχεδιασμό των ανθρώπων του «Ιστορικού».

Από το ξεκίνημα της σεζόν οι «κυανέρυθρες» είχαν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την απευθείας άνοδο στην Volley League και μετά το διπλό στην έδρα των Αμαζόνων, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξέφυγε με δέκα βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Επίσης ο Πανιώνιος παραμένει αήττητος στη φετινή Pre League με 17 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, έχοντας χάσει μόλις τρία σετ.

Η νίκη στη Νέα Ερυθραία επί των Αμαζόνων ήταν ίσως η πιο σημαντική της φετινής σεζόν για τα κορίτσια του Πανιωνίου. Εκτός του βαθμολογικού κινήτρου οι «κυανέρυθρες», έπρεπε να καλύψουν το κενό της Άνα Τιέμι.

Η πασαδόρος από τη Βραζιλία κατευθύνει μαεστρικά το παιχνίδι της ομάδας της, ωστόσο στάθηκε άτυχη στο παιχνίδι με τον Μίλωνα, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Έτσι δεν έλαβε μέρος στο ντέρμπι της κορυφής, παρόλα αυτά οι συμπαίκτριές της κατάφεραν να καλύψουν επάξια το κενό της, υποχρεώνοντας τις Αμαζόνες στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα.

Φυσικά η εμφάνιση των «κυανέρυθρων» δεν ήταν ένα απλώς πυροτέχνημα, αλλά μία απόδειξη της σκληρής δουλειάς που έχουν ρίξει από την καλοκαιρινή προετοιμασία. Το φετινό ρόστερ του Πανιωνίου είναι αντάξιο των ομάδων της Volley League, αλλά αυτό πρέπει να αποδεικνύεται καθημερινά και στην πράξη.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης το έχει καταφέρει στο έπακρο μέχρι στιγμής και πλέον αυτό που απομένει είναι να γράψει Ιστορία, γίνοντας η πρώτη ομάδα που θα τερματίσει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση των πραγμάτων η φετινή ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου έχει αποδείξει πως διαθέτει μέταλλο πρωταθλήτριας και πως τα καλύτερα έρχονται, μέσω πάντα της σκληρής δουλειάς και του σωστού επαγγελματισμού που την διακατέχουν.