Ολυμπιακός: Υποδέχεται στον Ρέντη τον Άρη

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί το Σάββατο (10/2, 15:00) στο «Μ. Μερκούρη» τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Volley League.

Ολυμπιακός: Υποδέχεται στον Ρέντη τον Άρη

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (10/2), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Άρη στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 15:00 (OSFP TV), για τη 17η αγωνιστική της Volley League.

Μετά το «διπλό» (0-3) επί του Ηλυσιακού, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία.

Ενόψει της αναμέτρησης η Μαριαλένα Αρτακιανού είπε: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο πρέπει να μπούμε από την αρχή πολύ συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε την τακτική μας, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην νίκη. Ακολουθεί μία δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα, καθώς έχουμε μπροστά μας, την Τετάρτη 14/2, το νοκ άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο με την Θέτιδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά, για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και παιχνίδι με παιχνίδι, παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτερες. Χθες, ήταν το μνημόσυνο της Θύρας 7, για την τραγωδία που είχε συμβεί στις 8/2 του 1981 στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, όπου δώσαμε το παρών όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Θέλουμε να κερδίσουμε και να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7».