Επανεκκίνηση από τον Εύοσμο για τον Ολυμπιακό

Η ομάδα-γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/11, 17:00) τον Αίαντα Ευόσμου. Κοβάτσεβιτς: «Θέλουμε να αντιδράσουμε».

Επανεκκίνηση από τον Εύοσμο για τον Ολυμπιακό

Mε προορισμό τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε την Παρασκευή η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Αίαντα Ευόσμου.

Η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (3/11) στο ΔΑΚ Ευόσμου και θα ξεκινήσει στις 17:00. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η… επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα και η πρώτη νίκη μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη.

Την 12άδα του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, θέλουμε να αντιδράσουμε και να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια έχουν δείξει καλή διάθεση στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Το ζητούμενο κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου είναι η νίκη με καλή εμφάνιση και στη συνέχεια η προσοχή μας θα στραφεί στην πρεμιέρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ακολουθεί».