Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή της Ζιώγα

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου προχώρησε στην απόκτηση της Φερονίκης Ζιώγα.

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή της Ζιώγα

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου επικράτησε της Πρέβεζας την Κυριακή (7/1) με 3-0 σετ και έκλεισε αήττητη τον πρώτο γύρο της Pre League.

Παρά τη σπουδαία πορεία που διανύει η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν σταματά την ενίσχυσή της. Ο «Ιστορικός» μετά την απόκτηση της Κατερίνας Κτιστάκη, προχώρησε στην ανακοίνωση της Φερονίκης Ζιώγα.

Η μέχρι πρότινος διαγώνια του Ηλυσιακού διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τη Volley League και μάλιστα φέτος αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της πέμπτης αγωνιστικής στην Α1.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Φερονίκη Ζιώγα.

Η Ζιώγα (1.84) αγωνίζεται ως διαγώνια. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Τύρναβο και έχει αγωνιστεί επίσης στην Ένωση Ελασσόνας, στην ΕΑ Λαρίσης, στον ΑΟ Λαμίας, στην Κόρινθο, στους Μακεδόνες Αξιού, στον Ολυμπιακό, στον ΑΟ Θήρας και από το καλοκαίρι του 2023 στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Στον πρώτο γύρο της φετινής Volley League κέρδισε 178 πόντους και είχε 16 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Η Φερονίκη αποτελεί την 13η καλύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 και μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερη της πέμπτης αγωνιστικής, χάρη στην εξαιρετική της απόδοση στην εκτός έδρας νίκη του Ηλυσιακού επί του Ολυμπιακού. Σε εκείνο το παιχνίδι η Ζιώγα είχε πετύχει 23 πόντους».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Φερονίκη Ζιώγα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος. Θα συμβάλω με τη σειρά μου τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα την άνοδο. Εύχομαι να έχουμε όλες υγεία και να σημειώσουμε πολλές επιτυχίες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Κυπέλλου με το Μαρκόπουλο».