Επίσημο: Στον Πανιώνιο η Κτιστάκη

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατερίνας Κτιστάκη.

Επίσημο: Στον Πανιώνιο η Κτιστάκη

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της Κατερίνας Κτιστάκη με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου. Ο «Ιστορικός» ενισχύθηκε με την πρώτη ακραία του Άρη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κατερίνα Κτιστάκη.

Η Κτιστάκη (1.83) αγωνίζεται ως ακραία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα των ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου, ΖΑΟΝ, Ένωση Βύρωνα, Αιγάλεω, ΓΕ Ηρακλείου, ΑΣΠ Κορίνθου, Λαμίας και Άρη. Επίσης έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα Κ16 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κορασίδων».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Κτιστάκη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Πανιώνιο. Έχω ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και βλέπω τις νέες μου συμπαίκτριες πολύ ανεβασμένες. Η ομάδα δείχνει έτοιμη να ξεκινήσει δυναμικά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ και εγώ να είμαι μέλος του Πανιωνίου και να συνεισφέρω με τη σειρά μου ό,τι καλύτερο μπορώ».