Απολλώνιος: Ο Μενδρινός έφυγε πριν καν προπονήσει τις παίκτριες!

Οι τραγελαφικές καταστάσεις συνεχίζονται στον Απολλώνιο, αφού ο νέος προπονητής Γιώργος Μενδρινός δεν πρόλαβε να  κάνει  προπόνηση στην ομάδα.

Απολλώνιος: Ο Μενδρινός έφυγε πριν καν προπονήσει τις παίκτριες!

Ο Απολλώνιος έσπασε το ρεκόρ του Φωστήρα, που απέλυσε τον αείμνηστο Νίκο Αλέφαντο, μετά από την πρώτη προπόνηση, καθώς ο Γιώργος Μενδρινός δεν πρόλαβε καν να μπει στο γήπεδο.

Στο Κερατσίνι λοιπόν απέλυσαν χωρίς λόγο τον Νίκο Μπουτσορή, τον προπονητή που προβίβασε την ομάδα στην Volley League και την οδήγησε σε νίκες και απόσπαση βαθμών από ανώτερους αντιπάλους.

Ο Γιώργος Μενδρινός προπονητής στον Απολλώνιο

Ο Μπουτσορής ζήτησε ενίσχυση της ομάδας, αφού ο Απολλώνιος έχει μόλις μια ξένη (η μοναδική της Volley League) και μετά την αποχώρηση της Κουμπούρα έμεινε χωρίς τρίτη ακραία, με αποτέλεσμα να μη γίνονται σωστές προπονήσεις. Μετά τις ανάλογες δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό, η διοίκηση του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Στην πρώτη προπόνηση ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Μενδρινού, αλλά αντέδρασαν 4 αθλήτριες και απείλησαν με αποχώρηση. Έτσι η προπόνηση έγινε με τον βοηθό του Μπουτσορή, τον Στέφανο Xριστοδουλάκη.