AEK: Φεύγει η Πάσκοβα, πρόταση από την Τουρκία για τον Οτσάλ

Την αντικαταστάτρια της αρχηγού της Βουλγαρίας Mιροσλάβα Πάσκοβα ψάχνουν στην ΑΕΚ, ενώ ο Τούρκος προπονητής Γιουνούς Οτσάλ δέχθηκε πρόταση από την Turk Hava Yollari.

AEK: Φεύγει η Πάσκοβα, πρόταση από την Τουρκία για τον Οτσάλ

H αρχηγός της Βουλγαρίας Μιροσλάβα Πάσκοβα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, έλυσε το συμβόλαιο της χωρίς αποζημίωση και η κυπελλούχος αναζητά την αντικαταστάτρια της.

Η Βουλγάρα δεν ικανοποίησε με την απόδοση της και με την κακή συμπεριφορά της άνοιξε την πόρτα εξόδου, γι' αυτό και η ΑΕΚ αναζητά ακραία με υποδοχή που θα είναι καλή στην ψηλή μπαλιά. Προς το παρόν παραμένει η συμπατριώτισσα της Νικόλοβα που δεν ενθουσιάζει κι αυτή με τις επιδόσεις της. H Πάσκοβα δεν έφυγε ακόμη από την Ελλάδα, αλλά δεν προπονείται με τις συμπαίκτριες της.

Ο Γιουνούς Οτσάλ εξάλλου σύμφωνα με τη fanatic, δέχθηκε πρόταση από την Turk Hava Yollari, ομάδα που ήταν πέρυσι βοηθός του Αμποντάντζα. Ο Ιταλός ως γνωστόν παραιτήθηκε όταν έμαθε ότι ετοιμάζουν την αντικατάστασή του με τον Γκιμαράες και πήγε στην Κορέα, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στην Τουρκία και η ομάδα του μετράει ήδη 5 ήττες. Γι' αυτό και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του με τον προπονητή της ΑΕΚ να είναι ψηλά στη λίστα.