Πανιώνιος: Αναλαμβάνει ο Γιάννης Χαριτωνίδης

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου.

Πανιώνιος: Αναλαμβάνει ο Γιάννης Χαριτωνίδης

Μετά και την αιφνίδια αποχώρηση των Τσαϊρέλη και Γιαννάκη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και έκλεισε τον νέο της προπονητή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χαριτωνίδη, ο οποίος θα μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να πιάσει άμεσα δουλειά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση στο περιθώριο της παρουσίας του Πανιωνίου στην πόλη της Μακεδονίας για τον αγώνα Κυπέλλου με τη ΧΑΝΘ.

Μετά και την επίτευξη της συμφωνίας ο «Ιστορικός» θα συνεχίσει απτόητος την πορεία του προς την κατάκτηση της ανόδου στη Volley League, καθώς ο κόουτς Χαριτωνίδης γνωρίζει καλά από πρωταθλητισμό, αφού την περασμένη σεζόν στην Pre League είχε κατακτήσει την άνοδο ως προπονητής των Πεύκων.

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου ήταν μέχρι πρότινος βοηθός στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ και πλέον καλείται να καθοδηγήσει τις «κυανέρυθρες» που βρίσκονται στην κορυφή της Pre League με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χωρίς μάλιστα να χάσουν σετ. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είναι γιος του πρώην αθλητή και προπονητή, Κώστα Χαριτωνίδη.