Παράτησαν τον Πανιώνιο Τσαϊρέλης, Γιαννάκης και πήγαν στον Άρη

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά επέδειξαν  o προπονητής Γιάννης Τσαϊρέλης και ο μάνατζερ Γιάννης Γιαννάκης που έφυγαν εν μέσω πρωταθλήματος τον Πανιώνιο και επέστρεψαν στον Άρη.

Παράτησαν τον Πανιώνιο Τσαϊρέλης, Γιαννάκης και πήγαν στον Άρη

Παρότι ο Πανιώνιος έχει 8 νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς μάλιστα απώλεια σετ, οι Τσαϊρέλης, Γιαννάκης αποχώρησαν από τον Πανιώνιο και επέστρεψαν στον Άρη, όπου ανέλαβε πάλι ο Γιάννης Ρετζεπέρης.

Πανιώνιος: Αναλαμβάνει ο Γιάννης Χαριτωνίδης

Με την νέα κατάσταση, κι αφού είχε πουληθεί η Καναδή πασαδόρος Ρομπιτέιλ Κιμ στην Πόρτο, αντί 20.000 ευρώ, ο Ρετζεπέρης απέλυσε τον Μανώλη Σκουλικάρη και επανέφερε το δίδυμο Τσαϊρέλη, Γιαννάκη που είχαν συμβόλαιο ως το τέλος του χρόνου με τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος αναζητά πλέον νέο προπονητή, ενώ μαζί με τον μάνατζερ Γιαννάκη έφυγε και η μέλλουσα σύζυγος του Αναστασία Γουγούση. Σε θέση διαγώνιας θα γυρίσει στον Πανιώνιο η κενυάτισα Βερόνικα Όλουοτς και τη θέση της ακραίας θα πάρει η Φαίη Μπακοδήμου, που ήταν δανεική στον Ηλυσιακό.

Δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη Γιαννάκη να μας εξηγήσει τους λόγους της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς τους.