Δώδεκα λόγοι για να παρακολουθήσετε τη Volley League γυναικών (pics)

Τις θαυμάζουμε στα ελληνικά γήπεδα για τις επιδόσεις τους στο βόλεϊ όμως θα μπορούσαν άνετα να είναι και... μούσες του Χέλμουτ Νιούτον. Το Fosonline σας παρουσιάζει δώδεκα καλούς λόγους για να κόβετε εισιτήρια στους αγώνες της Volley League γυναικών που ξεκινάει αύριο, 27/10!

Δώδεκα λόγοι για να παρακολουθήσετε τη Volley League γυναικών (pics)

Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον (η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή).

Το παραπάνω γνωμικό ανήκει στον Αριστοτέλη, έναν από τους μεγαλύτερους φιλόσοφους που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, όμως θα μπορούσε να βρει άριστη εφαρμογή στο σημερινό αφιέρωμα του Fosonline για τις 12 γυναίκες που μπορούν να κλέψουν την παράσταση στα γήπεδα του βόλεϊ. Αν υποθέσουμε ότι ο Αριστοτέλης είχε δίκιο, τότε όλες τους θα άκουγαν μόνο καλά λόγια!

Και επειδή οι επιδόσεις τους στο παρκέ είναι δεδομένες, είπαμε να σας τις συστήσουμε και ως... γυναίκες.

Απολαύστε λοιπόν μερικές από τις πλέον όμορφες παρουσίες των ελληνικών γηπέδων:

Σάσκια Χίπε

Η Γερμανίδα «μπόμπερ» του Ολυμπιακού είναι από τις γυναίκες που μπορούν να καταπλήξουν τον θεατή τόσο με τις αγωνιστικές της επιδόσεις, όσο και με την εμφάνισή της. Μια βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram θα σας πείσει για το παραπάνω, αφού η Χίπε εκτός από... κολλημένη με την Μπάλα είναι και κολλημένη με τα social media τα οποία τροφοδοτεί συνεχώς με όμορφες εικόνες. «Ευτυχώς», λένε οι άντρες στη χώρα μας...

Μαντλέν Μοντάνιο

Γεννημένη στην Κολομβία η οποία φημίζεται και για τις εκρηκτικές της γυναίκες, η Μαντλέν μπορεί με μια ματιά να σε πείσει ότι εκτός από τρομερές ικανότητες στα παρκέ, διαθέτει και μια πληθωρική παρουσία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Φέτος θα τη βλέπουμε στην ομάδα του Άρη.

Μελίνα Εμμανουηλίδου

Η μελαχρινή δύναμη της ΑΟ Θήρας έφυγε από τη γενέτειρά της, Κόρινθο για να χαρίσει λίγη από τη «μαγεία» της στη Σαντορίνη. Η ψιλή της ομάδας είναι από τις πιο... σικάτες του αφιερώματος και έχει κολλήσει άψογα στη νέα της ομάδα, αφού εκτός από τις ικανότητές της στο βόλεϊ έχει φυσική παρουσία που «δένει» αρμονικά με τις ομορφιές του νησιού.

Μαριλένα Παπαδοπούλου

Γλυκιά σαν μπισκότο. Η Μαριλένα Παπαδοπούλου είναι ο μελαχρινός πειρασμός που θα ήθελες να δεις σε έναν αγώνα βόλεϊ (εκτός από τον αγώνα). Έχει κορμάρα και φροντίζει να αναδεικνύει τα προσόντα της, κάτι που θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι... Σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για να παρακολουθήσει κάποιος αγώνα των Μακεδόνων Αξιού.

Όλγα Βεργίδου

Διεθνής πασέρ του Πανναξιακού. Η «τρελή» της ομορφιά δένει αρμονικά με το νησί της Νάξου που φημίζεται για την «τρέλα» των κατοίκων του νησιού. Ένα κομπιούτερ εντός αγωνιστικού χώρου που στην προσωπική της ζωή μετατρέπεται σε «μπόμπα».

Μαρτίνα Τζούριτς

Από την Ιταλία με αγάπη... Η γυναίκα του Τζούριτς ήρθε στη χώρα μας για να ταράξει τόσο τις αντιπάλους της στα γήπεδα, όσο και τον αντρικό πληθυσμό της χώρας μας. Η ξανθιά παρουσία της είναι ικανή να προσελκύσει πολύ κόσμο στο γήπεδο του Αίαντα Ευόσμου όμως οι περισσότεροι εξ' αυτών σίγουρα θα ήθελαν να την πετύχουν και σε κάποια βραδινή της έξοδο προκειμένου να τη «χαζέψουν» λιγάκι παραπάνω. Από τις MVP της λίστας!

Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς

Αν πρέπει να μισούν για κάτι οι Κροάτες τους Έλληνες, αυτό το κάτι έχει ονοματεπώνυμο. Η Μπλιάνα Γκλιγκόροβιτς τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη χώρα μας και κάνει ευτυχισμένους τους φίλους του γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα. Γλυκιά παρουσία, «άγρια» στα φιλέ. Στην Ηλιούπολη πέτυχαν διάνα με τη μεταγραφή της.

Δέσποινα Σιδεράτου

Ο ιστορικός Πορφύρας διαθέτει ένα πολύ νεανικό σύλλογο. Ανάμεσα στις αθλήτριες που θα τον εκπροσωπήσουν φέτος στα παρκέ είναι και η Σιδεράτου. Η διαγώνια του συλλόγου κερδίζει επάξια μια θέση στις «ωραίες» του φετινού πρωταθλήματος.

Νάντια Παναγοπούλου

Η αρχηγός της Κορίνθου πέρυσι μάζεψε εμπειρίες και φέτος είναι έτοιμη να διατηρήσει και πάλι την ομάδα της στα μεγάλα σαλόνια. Η κεντρική της ομάδας θα σε κάνει να πάρεις διαρκείας στο κέντρο του γηπέδου ώστε να μη σου ξεφεύγει καμιά της κίνηση. Άξια στη λίστα μας!

Βιργινία Δικαιούλια

Tην γνωρίσαμε στο περσινό Survivor και έκτοτε έχει «στοιχειώσει» τα όνειρά μας. Η Βιργινία είναι μια γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης. Αν δεν πιστεύετε εμάς, θυμηθείτε πόσες φορές πέρυσι την κράτησε το αντρικό κοινό μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης. Ε, κάτι θα ήξερε... Φέτος επέστρεψε στο αγαπημένο της Μαρκόπουλο.

Μανωλίνα Κωνσταντίνου

Μια από τις πλέον έμπειρες αθλήτριες της κατηγορίας αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Κηφισιάς. Η φυσική της παρουσία αποτελεί εγγύηση για την προσέλευση του κοινού στο γήπεδο και η ηλικία της (25 ετών) μας κάνει να αισθανόμαστε λίγο πιο ευχάριστα που θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθούμε για πολλά χρόνια ακόμα να «καρφώνει» τις αντιπάλους της. Για όσους ενδιαφέρονται, φέτος θα αγωνίζεται στη Θέτιδα Βούλας.

Χρυσάνθη Χριστοδούλου

Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με μακρά παράδοση στα σπορ. Η παρουσία της 28χρονης ακραίας εκεί, προσδίδει εμπειρία σε μια ομάδα νεανική. Η Χριστοδούλου μπορεί να μεταδώσει στις συμπαίκτριές της τις αγωνιστικές της εμπειρίες, αλλά και αυτές που αφορούν την εξωτερική τους εμφάνιση. Σίγουρα ένας καλός λόγος για να πεταχτεί κάποιος μέχρι τα Ιλίσια...