Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη οι «ερυθρόλευκες»

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League.

Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη οι «ερυθρόλευκες»

Με στόχο την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα στη Volley League μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Τα κορίτσια του Θρύλου δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και ηττήθηκαν με 3-1, αλλά πλέον θέλουν να δείξουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Λορέντζο Μιτσέλι: «Παίζουμε έναν αγώνα, που είναι πολύ σημαντικός για την κατάταξή μας και πρέπει να δείξουμε όλη τη δύναμή μας και την καλή συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα, θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, οπότε πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι, με στόχο να ανακτήσουμε όσα χάσαμε στο δρόμο μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Μικαέλα Μλέινκοβα: «Το αυριανό ματς με τον Άρη είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, καθώς το τελευταίο παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο επιθετικό μας παιχνίδι, να παίξουμε ξανά καλό βόλεϊ, είναι υποχρέωσή μας να κατακτήσουμε το τρίποντο».