Αναβολή αγώνα, παρότι έγινε η πτήση για Σαντορίνη!

Η ΕΟΠΕ ανέβαλε αδικαιολόγητα την συνάντηση ΑΟ Θήρας-Απολλώνιος, παρότι η πτήση Αθήνα-Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση και όπως είναι λογικό η ομάδα των Κυκλάδων διαμαρτύρεται για δυο μέτρα και δυο σταθμά. Παραθέτει μάλιστα φωτογραφία με τα αεροπλάνα της SKY και της Aegean προσγειωμένα στο αεροδρόμιο του νησιού.

Αναβολή αγώνα, παρότι έγινε η πτήση για Σαντορίνη!

H ανακοίνωση: "Με αφορμή την αναβολή του αποψινού αγώνα της Volleyleague γυναικών, η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει ότι παρότι η πτήση Αθήνα – Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε κανονικά, με καθυστέρηση, το μεσημέρι του Σαββάτου, η ΕΟΠΕ έσπευσε να αναβάλλει τον αγώνα ΑΟ Θήρας - ΟΦΑ Απολλώνιος για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναβολή της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 18/11/2023 στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ «ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω αδυναμίας μετακίνησης του φιλοξενούμενου σωματείου στην Σαντορίνη».

Ελπίζουμε στο μέλλον η Ομοσπονδία να δείξει την ίδια ευαισθησία και κατανόηση σε ανάλογες περιπτώσεις, που θα αφορούν την ομάδα μας, κάτι που ωστόσο δεν έχει κάνει στο παρελθόν.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον αγώνα Κυπέλλου της σεζόν 2016-2017, στις πρώτες χρονιές της παρουσίας της ομάδας μας στην Α1 Γυναικών, όπου με πολύ χειρότερες καιρικές συνθήκες, ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα. Το αίτημα μας τότε δεν είχε γίνει αποδεκτό από την διοργανώτρια Αρχή, με αποτέλεσμα, υπερβάλλοντας εαυτούς, καταφέραμε με κάθε τρόπο να δώσουμε το παρών στο παιχνίδι και να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, την ώρα που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τους ανέμους 7 μποφόρ που πνέουν στις Κυκλάδες, τα 15χρονα κορίτσια του συλλόγου μας ταξίδεψαν το μεσημέρι ακτοπλοϊκώς στη Νάξο, για να αγωνιστούν κανονικά σήμερα και αύριο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ20 της Ζ΄ Περιφέρειας ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων".

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Η ΕΟΠΕ ενημερώνει, ότι, ο αγώνας ΑΟ Θήρας - ΟΦΑ Απολλώνιος για την 5η αγωνιστική της Volley League Γυναικών προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 18/11/2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω αδυναμίας μετακίνησης του φιλοξενούμενου σωματείου στην Σαντορίνη.