Λάβδα: «Υπερπολύτιμος βαθμός για την πορεία του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό»

Απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό δήλωσε η πασαδόρος του Απολλώνιου, Ευανθία Λάβδα

Λάβδα: «Υπερπολύτιμος βαθμός για την πορεία του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό»

Ο Απολλώνιος δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να φθάνει τελικά στην νίκη με 3-2 σετ. Με το πέρας του αγώνα, η πασαδόρος της ομάδας του Κερατσινίου, Ευανθία Λάβδα δήλωσε πως:

«Μέσα στον γενικότερο ενθουσιασμό υπάρχει και μια πολύ μικρή στεναχώρια που επικρατεί στην ομάδα, λόγω της τεράστιας αυτής εμφάνισης κι επιτυχίας, που έφτασε τόσο μα τόσο κοντά στο να κερδίσει έναν από τους μεγαλύτερους κι ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας που πάντα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα κι τίποτα λιγότερο. Καταφέραμε να βρεθούμε σε μια πολύ μεγάλη μέρα και να κατακτήσουμε αυτόν τον υπερπολύτιμο βαθμό για την πορεία του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας! Γι αυτό τον λόγο, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα για το σημερινό αποτέλεσμα.

Πάλεψε με ότι δύναμη είχε, μα πάνω απ όλα πολύ ψυχή κι πάθος! Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και δύσκολο, αλλά εμείς όπως πάντα παλεύουμε κάθε πόντο, κάθε σετ, κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Από αυτή την εμφάνιση λοιπόν, θα πρέπει να κρατήσουμε τα καλά, να κοιτάξουμε τι μπορεί να πήγε λίγο χειρότερα που μας στοίχισε τους δύο βαθμούς, αλλά κυρίως να χαρούμε για αυτό το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε κι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».