Καθυστέρησε... η ΑΕΚ, δεν παίζουν Πάσκοβα και Μπλάνκο

Η ΑΕΚ παίζει κόντρα στη Βολουντάρι για το Τσάλεντζ Καπ χωρίς τη Βουλγάρα Πάσκοβα και την κουβανή Μπλάνκο.

Καθυστέρησε... η ΑΕΚ, δεν παίζουν Πάσκοβα και Μπλάνκο

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ΑΕΚ-Βολουντάρι, οι Πάσκοβα, Μπλάνκο πληροφορήθηκαν στα αποδυτήρια ότι δεν μπορούν να παίξουν. Σύμφωνα με δαρροή που έβγαλε η κυπελλούχος πληρώθηκαν στη FIVB χρήματα που δεν της αναλογούσαν, προκειμένου να λυθεί πρόβλημα που έχει να κάνει με την Ομοσπονδία της Βουλγαρίας για την Πάσκοβα και την Ομοσπονδία Κεντρικής Αμερικής για την Μπλάνκο. Η FIVB άναψε το πράσινο φως για να αγωνιστούν, σήμερα η CEV που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης, ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν δύο πολύ σημαντικές της αθλήτριες.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η μεταγραφή της Μπλάνκο ολοκληρώθηκε σήμερα, ενώ η προθεσμία έληγε χθες, κι αυτό γιατί η κουβανική ομοσπονδία ζητούσε περισσότερα λεφτά, η ΑΕΚ έδινε λιγότερα και το πρόβλημα λύθηκε με διαμεσολάβηση της FIVB. Όλο αυτό το αλισβερίσι όμως καθυστέρησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής και η Μπλάνκο θα παίξει στο δεύτερο ματς.

Όσο αναφορά την Πάσκοβα το βουλγαρικό σωματείο Mαρίτσα που ανήκει ζητούσε λεφτά, η ΑΕΚ αμφισβητούσε την εγκυρότητα της απαίτησης και η βουλγάρικη ομοσπονδία δεν άναψε το πράσινο φως. Η μεταγραφή της είναι ακόμη στον αέρα.