Στην ΑΕΚ η Μέρελιν Νικόλοβα

Η Μέρελιν Νικόλοβα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ η Μέρελιν Νικόλοβα

Στην ΑΕΚ και επίσημα η Μέρελιν Νικόλοβα.

Η ανακοίνωση

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μέρελιν Νικόλοβα. Η 20χρονη (17/05/2003) διαγώνια, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η αριστερόχειρας αθλήτρια με καταγωγή από την Βουλγαρία ξεκίνησε την καριέρα από της από την VK Beroe, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της FC Argeș Pitești. Μάλιστα, στη Ρουμανία ψηφίστηκε ως η καλύτερη σέρβερ με 60 άσους, αλλά ήταν και η καλύτερη διαγώνια με ranking 0.626. Επίσης, ήταν η καλύτερη διαγώνια το 2017 στο Ευρωβόλεϊ κάτω των 16, ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών Βουλγαρίας από το 2021. Εκείνη τη χρονιά, η Βουλγαρία κατέκτησε το Golden League».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μέρελιν Νικόλοβα δήλωσε στο aek.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιλογή στην καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μας. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν. Θα κάνουμε τα πάντα! Και πιστεύω πως μπορούμε να την έχουμε και να δημιουργήσουμε χαρούμενα συναισθήματα σε όλους. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας, να πω πως περιμένω τη στήριξή τους και εμείς θα τους προσφέρουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ».